Hallo mijn naam is Robin Woestenburg-Slotman, en ben de eigenaar van Offshore-freelancing.
In mijn zeevarende carrière werd ik vaak een job-hopper genoemd. En met recht, want ik heb het altijd als heel plezierig ervaren om de mogelijkheid te hebben op verscheidene schepen in verscheidene sectoren te kunnen varen.
Zo heb ik ervaring op kunnen doen in alle aspecten van de koopvaardij.
In de tien jaar die ik nu werkzaam ben in de zeevaart, heb ik heel veel mensen ontmoet, en voor diverse uitzendbureaus gewerkt. Steeds vaker werd mij gevraagd of ik misschien nog een stuurman wist die toevallig thuis zat en even niks om handen had. En met groeiende regelmaat werd ik door collega’s gevraagd of ik nog wist welke bedrijven op zoek waren naar personeel.
Het bemiddelen tussen werkgever en werknemer is een interessante en uitdagende bezigheid. Uitdagend omdat we de belangen behartigen van twee partijen die met elkaar “in zee” gaan. We proberen voor beide partijen een zo gunstig mogelijke deal te sluiten.
Hierbij gaan we uiterst omzichtig en transparant te werk. Het is tenslotte mensenwerk.
Mochten we iets voor u kunnen betekenen, neem dan contact met ons op via het contact formulier.
We zien u graag, bij Offshore-freelancing.