De maritieme sector is in een nieuwe gouden eeuw terecht gekomen.
Dankzij de aantrekkende economie en de florerende wereldhandel zit de orderportefeuille van uw bedrijf en dat van uw concurrenten behoorlijk vol.
Het is voor de scheepswerven overal ter wereld nagenoeg onmogelijk om aan de vraag van de komende tien jaar gehoor te geven. Werven zijn nog voor jaren volgeboekt.
Maar de sector is grotendeels projectmatig en derhalve grillig. Heeft u vandaag nog werk voor honderd mensen, morgen kan het alweer anders zijn.
In ogenschouw genomen dat de sector wereldwijd duizenden ratings/officieren/ specialisten tekort komt, kunnen we stellen dat het tijd is voor een nieuwe aanpak.
Wij zijn van mening dat de sector gebaat zou zijn bij meer flexibele kleine zelfstandigen. Freelancers die wereldwijd inzetbaar zijn voor het project wat op dat moment een behoefte heeft aan extra personeel.
Maar er is naar onze mening ook een rol weggelegd voor de traditionele uitzendkracht.
Beide professionals staan u ter beschikking en worden beloond via ons (om maar eens een vakterm te gebruiken) “waterdichte” payroll systeem.
Bent u geďnteresseerd in een wat uitgebreider uiteenzetting van onze mogelijkheden? Neem dan contact met ons op via de contact pagina.